top of page

Servicii și Produse

Consultanță și implementare proiect de design interior

Măsurăm, confecționăm, montăm, perdele și  draperii

Prin intermediul serviciilor de măsurători și montaj pentru draperii și perdele, clienții pot avea încredere că achiziționează produse de calitate care se potrivesc perfect cu ferestrele lor și că acestea sunt instalate corect pentru a asigura o funcționare optimă și o durată de viață mai lungă.

Importăm materiale din Spania, Italia și Franța 

Perdelele si draperiile sunt un element important al decorului interior, oferind o combinație de funcționalitate și estetică. Ele pot fi utilizate pentru a accentua și a îmbunătăți designul interior, în timp ce îndeplinesc o serie de funcții utile pentru o locuință confortabilă și funcțională.

Importăm
Oglinzi Art Deco

Oglinzile Art Deco sunt piese de mobilier care adaugă un element de eleganță și rafinament într-un decor de interior. Acestea pot fi utilizate pentru a spori luminozitatea și strălucirea unei camere și pentru a crea o atmosferă luxuriantă și sofisticată.

Realizăm
Tablouri personalizate 

Un tablou poate fi un element cheie în crearea unui design de interior coerent și atrăgător, poate fi o piesă centrală interesantă într-o încăpere, oferind o notă de personalitate și de artă. 
Alegerea unui tablou depinde de preferințele personale și de stilul decorului din încăpere

Țesături de calitate superioară

Suntem pasionați de importarea tesăturilor de cea mai înaltă calitate, bogate în variații unice de culori. Fiecare țesătură pe care o alegem cu grijă este selectată pentru a oferi produse deosebite. Cu o atenție meticuloasă la detalii, aducem în colecțiile noastre o gamă variată de culori, de la nuanțe vibrante și intense până la tonuri subtile și elegante. Aceste tesături premium se remarcă prin textura lor fină, rezistența la uzură și culorile îndrăznețe care persistă în timp. Ne străduim să vă oferim produse de înaltă calitate, care reflectă frumusețea și originalitatea în fiecare detaliu.

Servicii de Tapițerie

Serviciul nostru oferă tapițarea sofisticată pentru canapele sau scaune, de înaltă calitate, care adaugă rafinament și eleganță în orice încăpere. Tapițeria este atent realizată cu o combinație perfectă de stil și confort, utilizând materiale premium de cea mai bună calitate. Indiferent dacă preferați pielea naturală fină sau un material textil rezistent, veți beneficia de o atingere moale și de o senzație plăcută de confort.

Contact

Contactați-ne pentru o ofertă personalizată

Dacă ești în căutarea de draperii și perdele, pieselor de iluminat sau decorațiuni unice pentru proiectele tale, ne-ar plăcea să auzim de la tine. Contactează-ne pentru a discuta despre nevoile tale și a vedea cum putem colabora.

Scrie-ne la:
stephanohomedesign
@gmail.com
 
Conctactează-ne telefonic la

+40 728 785 300
Locatia showroom:
( Maurer Residence )

Str. Ion Heliade Radulescu 
Târgu Mureș

Newsletter

Înscrie-te la newsletter-ul nostru lunar, vă anunțăm
despre noutățile apărute în domeniul design-ului interior, fară spam, promitem.

Mulțumim pentru înscriere, 

bottom of page