top of page

Termeni și condiții

1. Dispoziții Generale

Acest site www.home-design-boutique este operat de către STEPHANOHOMEDESIGN SRL , societate comercială legal înfiinţată conform legilor române, cu sediul pe strada Tudor Vladimirescu nr 71, Barlad, județul Vaslui, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J37/27/13.01.2023, CIF RO 47443551. Pentru a folosi site-ul nostru în deplină siguranţă vă recomandăm citirea cu atenţie a prezenţilor termeni şi a condiţiilor.

Prezentul document definește orice contract în baza căruia STEPHANOHOMEDESIGN SRL transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către beneficiar / consumator (denumit în continuare "Clientul"), iar Clientul plăteşte sau se angajează să plătească preţul acestora, inclusiv acele contracte care au ca drept obiect atât produse cât şi servicii. Legea care guvernează prezentul contract este cea a statului român.

Ne asumăm dreptul de a efectua orice modificare asupra acestor prevederi, precum şi orice modificare a site-ului, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor în acest sens. Societatea STEPHANOHOMEDESIGN SRL nu va putea fi trasă la răspundere pentru erorile apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări etc.

 

2. Produsele

Produsele comercializate de STEPHANOHOMEDESIGN SRL sunt fabricate în Europa în regim de fabrică sau de distribuție și sunt disponibile în sistem de comercializare business to business și/sau en détail. În momentul livrării, acestea sunt însoţite de factură fiscală, conform legislaţiei în vigoare. STEPHANOHOMEDESIGN SRL poate publica pe site informaţii despre bunuri şi/sau servicii şi/sau promoţii practicate de către aceasta.

Produsele vor fi livrate în limita stocului disponibil. Dacă stocul este insuficient, ne rezervăm dreptul de a nu livra comenzile. Atunci când un produs din comanda dumneavoastră nu se mai află pe stoc, veţi fi contactat într-un timp cât mai scurt şi veţi decide dacă doriţi înlocuirea produsului sau finalizarea comenzii fără acest produs. Nu vă vom trimite produse similare pentru a înlocui un produs comandat decât cu acceptul dumneavoastră.

Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate (pot exista mici diferenţe de culoare, aspect), nuanţa culorii produsului pe care îl vizionaţi are mare legătură cu specificaţiile tehnice ale monitorului pe care este afişat.

POLITICA DE PREȚURI

Preţurile afişate pe www.home-design-boutique.com sunt în lei şi includ TVA. Preţurile pot suferi modificări fără o notificare prealabilă. Pentru comenzile plasate şi confirmate, preţurile vor fi cele din momentul realizării comenzii.

Orice decizie referitoare la prețul de revânzare este 100% la dispoziția retailer-ului.

 

3. Comanda

Clientul poate efectua comenzi pe site-ul www.home-design-boutique.com, prin adăugarea bunurilor dorite în coşul de cumpărături, comanda finalizându-se prin angajamentul clientului pentru una din modalităţile de plată indicate în mod expres pe site. Odată adăugat în coşul de cumpărături, un bun este disponibil pentru achiziţie în măsura în care există stoc disponibil pentru acesta.

Adăugarea unui bun în coşul de cumpărături, în lipsa finalizării comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automată a bunului. Prin finalizarea comenzii, clientul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete şi adevărate la data plasării comenzii.

Odată primită comanda dumneavoastră, urmează să fiţi contactaţi telefonic în cel mai scurt timp pentru confirmarea acesteia şi stabilirea tuturor detaliilor legate de plata şi livrarea produselor.

 

4. Modalități de plată

Modalităţile prin care se pot achita produsele sunt: - Ramburs – pentru comenzi ce nu depăşesc valoarea de 4.900 RON inclusiv TVA plata se poate face în numerar la primirea coletului. - Plata cu cardul - online

 

5. Confidențialitatea datelor

Respectăm confidenţialitatea datelor clienţilor şi ne angajăm să nu transmitem datele personale ale acestora către terţi şi să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) şi pentru informări comerciale referitoare la magazinele noastre şi brandul STEPHANOHOMEDESIGN SRL.

STEPHANOHOMEDESIGN SRL nu încurajează spam-ul, nu comercializează, nu oferă şi nici nu face schimb de adrese de e-mail obţinute prin intermediul acestui site. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, STEPHANOHOMEDESIGN SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră sau o altă persoană. Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera şi livra comenzile efectuate de dumneavoastră. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să va opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată prin poştă pe adresa societăţii noastre.

 

6. Limitarea răspunderii

  STEPHANOHOMEDESIGN  SRL nu este răspunzătoare pentru niciun fel de pagube, directe sau indirecte, rezultate din:

– utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor www.home-design-boutique.com

– acces neautorizat la datele utilizatorului;

– declarații/acțiuni ale unei terțe părți asupra serviciilor www.home-design-boutique.com

– achiziția de bunuri si servicii complementare rezultate din tranzacții sau mesaje primite și începute prin/de pe www.home-design-boutique.com

 

7. Alte prevederi

În descrierea produselor, STEPHANHOMEDESIGN SRL îşi rezervă dreptul de a utiliza şi alte produse (accesorii, etc.) care pot să nu fie incluse în preţul produselor respective.

 

Întrebări frecvente

CUM SE FACE LIVRAREA?

Livrarea produselor se face la adresa specificată de client în formularul de comandă, prin intermediul firmelor de curierat cu care STEPHANOHOMEDESIGN SRL are semnat un contract de colaborare la momentul respectiv.

CÂT COSTĂ LIVRAREA PRODUSELOR?

Orice comandă plasată pe www.home-design-boutique.com  beneficiază de transport pe întreg teritoriul Romaniei, indiferent de modalitatea de plata aleasă, la un cost de 25 lei pentru comenzi pana la 2000 RON și TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 2000 RON.

ÎN CÂT TIMP ÎMI VOR FI LIVRATE PRODUSELE COMANDATE?

Produsele vor fi livrate în termen de maxim 24-72 ore de la confirmarea comenzii, în funcție de disponibilitatea stocului.

POT RETURNA PRODUSELE COMANDATE?

Da, se pot returna produsele comandate conform capitolului „6. Retur şi garanţie” din Termeni si condiţii.

ÎN CÂT TIMP ÎMI PRIMESC BANII ÎNAPOI?

Contravaloarea produselor se va achita NUMAI IN BAZA UNUI CONT BANCAR şi se va realiza în termen de maxim 14 zile lucrătoare de la data primirii produselor înapoiate de client către STEPHANOHOMEDESIGN SRL.

POT ANULA O COMANDĂ?

Da, puteţi anula o comandă, dar numai înainte de confirmarea telefonică a comenzii. Anularea comenzii se face de către client telefonic, în intervalul de lucru luni-vineri, orele 09:00-15:00. Odată ce produsele au fost predate curierului, comanda nu mai poate fi anulată sub nicio formă.

bottom of page